Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Transzfer Sopron – Bécs repülőtér között

Utazási irodánk szívesen biztosít Önnek transzfert Sopronból a bécsi repülőtérre utazása előtt és hazaérkezésekor!

 

Privát transzfer

Gépjárathoz igazodva egyéni indulási/érkezési időpont

Sopronban kiállás megadott lakcímre

Áraink a bécsi Schwechat repülőtérre Sopronból: 1-3 főig   30.000.- Ft  / út

 4-8 főig 35.000.- Ft / út

  

 

 
Amennyiben utazási irodánkban foglalja le repülős nyaralóprogramját, a fenti árakból létszámtól függően kedvezményt biztosítunk.

Csoportos, nagyobb létszámú repülős út foglalás esetén pedig a bécsi transzferdíjat irodánk átvállalja.

 

Árainkról a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre kérjen személyre szabott ajánlatot. 

 

Transzfer Sopron – Bécs repülőtér között Transzfer Sopron – Bécs repülőtér között Transzfer Sopron – Bécs repülőtér között

Kérjük adja meg az Önnel együtt utazók nevét, a születési idejüket, a felszállás/indulás helyszínét, illetve hogy melyik fakultatív programon kívánnak részt venni.

A kedvezmények jogosultságáról az Általános információknál tájékozódhat. Megrendelést követően ezek módosítására, utólagos kérésre nincs lehetőség.

A megrendelő a fentiek elküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a Jakab Reisen társasutakra vonatkozó Általános információk és az Utazási Szerződésben rögzített feltételeket megismerte és azokat elfogadja. Az online foglalás visszaigazolását, szerződését és átutalásos számláját a megadott e-mail címre küldjük.

Hozzájárulok, hogy a jakabbus.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a jakabbus.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.