NYARALÁS AZ ADRIAI-TENGERNÉL

Kirándulás Rijeka és Opatija városába

 

6 nap / 5 éj
2024. június 17-22., augusztus 12-17.

 

 

Felszállás:

04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

06:00 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől, par oldala

07:15 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

07:45 óra, Körmend, OMV benzinkút a 86-os úton

 

Horvátországi nyaralás kirándulási lehetőséggel Opatijaba, a monarchiát idéző elegáns üdülővárosba és a magyar történelmi emlékekkel teli Rijekába.

 

 

1. nap – Pihenők tartásával utazás Horvátországba, megálló a fővárosban, Zágrábban. Városnézés- Felsőváros, Szt. Márk templom, Jelasics tér, Káptalandomb, katedrális, barokk házak- paloták… Továbbutazás. Szállás elfoglalása Crikvenica környékén. (4 éj).

 

2-3. nap – Reggeli, majd egész nap szabadprogram, fürdőzés.

 

4. nap – Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés vagy fakultatív kirándulás Rijeka és Opatija városába: Látogatás Rijekába: panoráma az öbölre a Trsat Várból, Csodatévő Szűzanya templom, majd a magyar történelem nyomainak felkeresése a kikötő mentén, Szt.Vitus dóm, és a Korzó. Továbbutazás Opatijába, az egykori legkedveltebb monarchiabeli üdülővárosba, mely a mai napig őrzi hangulatát: csodás paloták, finom elegancia, tengerparti promenád, gondozott virágos parkok, városnézés, szabadidő és fürdési lehetőség. Hajókirándulás az Opatijai Riviéra legszebb partszakaszánál, szép kisvárosok és különleges sziklaképződmények mentén. Pihenő Moscenicka Draga kis halászfalunál, fürdés a kristálytiszta öbölben, fagyizók, kávézók, éttermek sokasága. Szállás ugyanott.

 

5. nap – Reggeli, majd egész napos szabadidő, fürdőzési lehetőség.

 

6. nap –  A délutáni órákban indulás Magyarország felé Szlovénián keresztül. Megálló és látogatás a Postojnai cseppkőbarlangban. Érkezés a késő esti órákban az indulási helyekre.

 

 

Részvételi díj:           

210.000 Ft /fő

Egyágyas felár:          

48.000 Ft

Ellátás:

félpanzió

Belépők:

kb. 35 €/fő + IFA

Fakultatív kirándulás Rijeka és Opatija:

30.000 Ft/fő (hajójeggyel együtt)


NYARALÁS AZ ADRIAI-TENGERNÉL NYARALÁS AZ ADRIAI-TENGERNÉL NYARALÁS AZ ADRIAI-TENGERNÉL NYARALÁS AZ ADRIAI-TENGERNÉL NYARALÁS AZ ADRIAI-TENGERNÉL