Személyszállítás

Személyszállítás 8 fős, 17 fős, 30 fős, 49 fős, 52 fős Mercedes, Setra, Man, Bova, Scania típusú 1.osztályú, minőségi, minden EU szabványnak megfelelő autóbuszokkal.
Cégünk az utazásszervezés, programszervezés és egyéb utazási irodai tevékenység mellett 1991 óta széles körű tapasztalatokkal bonyolít le bel- és külföldi személyszállításokat autóbuszokkal. Az autóbuszok mindegyike légkondicionált, kényelmes szélesíthető-dönthető ülésekkel, kihangosítással és mikrofonnal felszerelt. A nagybuszokon WC is található. Műszakilag megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi normáknak, továbbá minden EU követelménynek. A gépkocsivezetők nagy szakmai gyakorlattal és helyismerettel rendelkeznek egész Európában.
 
Nagy létszámú konferencia-, kongresszusi programok, transzferszolgáltatások alkalmával állandó alvállalkozó partnereinkkel több száz résztvevő együttes személyszállítását is vállaljuk. 
Biztosítunk autóbuszt iskolai kirándulások részére a legújabb jogszabályoknak megfelelően.
Baráti társaságoknak egyedi programokhoz, sportegyesületeknek, és további csoportok személyszállítására is van lehetőség!
Árainkat rugalmasan alakítjuk, minden árajánlatkérésre kidolgozott árajánlatot küldünk.
Kiállási díj megbeszélés szerint.
 
Továbbra is várjuk csoportszervezők, túravezetők, utazási irodák, cégek, intézmények jelentkezését!
Fő a kényelem - tevékenységünk központjában az utas, az ügyfél áll!