A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL

Kirándulás Milánóba

6 nap / 5 éj
2024. július 23-28., augusztus 15-20., szeptember 10-15.

 

Felszállás:

04:15 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból.
05:30 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől, Spar oldala
06:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

A Garda-tó Észak-Olaszország kedvelt üdülőhelye, a hegyek lábánál tisztán csillogó tó partján hangulatos városok várják a látogatókat, továbbá kiváló kiindulási pont csillagtúrákhoz is.

 

1. nap – Folyamatos utazás Ausztrián keresztül rendszeres pihenőkkel. Érkezés Padovába, a Szt. Antal dóm, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, és a belváros további látnivalói. Szállás a Garda-tó környékén (5 éj)

 

2. nap – Reggeli után egész napos kirándulás a Garda-tó mentén, megismerkedünk Torri del Benaco hangulatos kikötőjével. Ismerkedés Garda városával, majd Malcesine, szűk utcáinak, tereinek elragadó hangulata. Libegővel felmegyünk az 1800 m magas Monte Baldo hegyre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Garda tóra és környékére. Majd hajózás a Garda tavon Limoneba, amely a Garda tó egyik legelbűvölőbb kisvárosa. Szállás az előző helyen.

 

3. nap – Reggeli után egész napos szabadprogram a Garda-tónál, fürdés, pihenés, vagy fakultatív program: látogatás Lombardia és a „divat fővárosába”, Milánóba. A város nevezetességeinek megtekintése: Dóm (fel lehet menni a Dóm tetejére a pillérek és gótikus csúcsok közé), Sforza vár, Scala. Továbbutazás Bergamoba, az olasz komédiák hőseinek szülővárosába. Séta a Felsőváros gyönyörű, ódon épületei között. (Santa Maria, Maggiore Bazilika, Piazza Vecchia). Visszautazás a Garda-tóhoz, szállás az előző helyen.

 

4. nap – Reggeli után városnézés Sirmioneban. Első benyomásunkat a félszigetre épült városról egy kis hajókirándulásból szerezzük meg. Séta a félszigetre épült középkori hangulatú belvárosban, a vízi vár mentén. Délután szabadidő, fürdőzési lehetőség a Garda-tóban. Délután Peschiera látnivalói, szállás az előző helyen.

 

5. nap – Reggeli után egész napos szabadprogram a Garda-tónál, fürdés, pihenés, vagy fakultatív program: látogatás Garda-tó legészakibb és egyben az egyik legszebb településére Riva del Gardaba. Megcsodáljuk a Varoneszurdokvízesést, mely 98 méterről zúdul le. A hely speciális mikroklímájának köszönhetően gazdag növényvilággal rendelkezik környezete. Séta a festői kisvárosban, majd strandolási lehetőség a Garda-tó egyik legnagyobb strandján, Spiaggia Sabbionin. Szállás az előző helyen.

 

6. nap – Reggeli után utazás Veronába, ismerkedés a várossal (látogatás az Amfiteatrumban, Fő tér, Júlia erkélye.) A városnézést követően indulás haza Magyarországra, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:           

 190.000 Ft /fő

Egyágyas felár:          

 42.000 Ft

Ellátás:

 félpanzió (reggeli + 5 alkalommal vacsora)

Belépők hajóval, városbelépőkkel együtt:

 kb. 80 € /fő + IFA

Fakultatív kirándulás Milánó:

 20.000 Ft /fő + kb. 25 €

Fakultatív kirándulás Riva del Garda:

 18.000 Ft/fő + kb. 8 €


A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL A GARDA-TÓ – FÜRDÉSI LEHETŐSÉGGEL