Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Krisna-völgyi búcsú

1 nap

 

2018. július 21.

 

 Felszállás: Sopron (06:30 órakor), Kőszeg, Szombathely, Körmend

Utazás a Krisna-völgybe, mely a Balatontól 30 kilométerre, Kaposvár irányában, Somogyvámoson található. Kétszázhatvan hektáron fekvő terület – mely egyben kulturális központ és biofarm is –szép látnivalókkal és új élményekkel várja a látogatókat. Dísztavak, ligetek, és arborétum több száz növény- és állatfajjal, emellett tehenészet, biokertészet, méhészet található a völgy területén. Jelenleg közel százötven Krisna-hívő szerzetes él, akik öko gazdálkodással, védikus – az Ősi indiai szentírásokon, a Védákon alapuló – életmóddal, és számtalan hasznos és érdekes dologgal foglalkoznak – önfenntartásra törekedve. 22. alkalommal rendezik meg évente a Krisna-völgy búcsút, mely során érdekes családi programok, kézműves vásárok, ekológiai előadások, biotermékek és bazári forgatag kerül megrendezésre. A nap folyamán elvegyülés a programokon, a völgy érdekességeinek felfedezése. A vásári forgatagot a délutáni órákban hagyjuk el, majd indulunk haza Sopronba. Útközben rövid pihenőt tartunk Keszthelyen, ahol egy kellemes Balaton parti sétát teszünk.

Hazaindulás, várható érkezés Sopronba kb. 21:00 óra körül.

 

 

Részvételi díj: 11.500 Ft/fő

 

Az ár az utazást autóbusszal és a kísérő idegenvezető díját is tartalmazzák, de a belépők és egyéb közlekedési eszközök árát nem!

 

Belépő: kb. 2.000 Ft/fő

- Krisna-völgy búcsú belépőjegy      

Krisna-völgyi búcsú Krisna-völgyi búcsú

Kérjük adja meg az Önnel együtt utazók nevét, a felszállás/indulás helyszínét, illetve hogy melyik fakultatív programon kívánnak részt venni.

A kedvezmények jogosultságáról az Általános információknál tájékozódhat. Megrendelést követően ezek módosítására, utólagos kérésre nincs lehetőség.

A megrendelő a fentiek elküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a Jakab Reisen társasutakra vonatkozó Általános információk és az Utazási Szerződésben rögzített feltételeket megismerte és azokat elfogadja. Az online foglalás visszaigazolását, szerződését és átutalásos számláját a megadott e-mail címre küldjük.

Hozzájárulok, hogy a jakabbus.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a jakabbus.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.