Magunkról

Miért éppen minket válasszon?

2018 évi katalógusunkat 21. alkalommal jelentetjük meg, mely saját szervezésű autóbuszos körutazásokat, tengerparti nyaralóprogramokat, belföldi utakat és egynapos kirándulásokat tartalmaz.

Több mint 23 éve személyesen járjuk Európát, az utazás életünk részévé vált. Saját tapasztalataink, benyomásaink és utasaink véleményei alapján tervezzük meg kirándulásainkat. Minden utunkon fontos számunkra, hogy a sok szép látnivaló, élmény mellett az utazás Önöknek egyben pihenés és jó hangulatban eltöltött kikapcsolódás is legyen.

Fontos kiemelnünk, hogy irodánkban nem csak autóbuszos utak, hanem egyéni utazásokhoz wellness hétvégék, repülős – bécsi, budapesti vagy pozsonyi indulású – nyaralóprogramok, folyami és tengeri hajóutak, repülőjegyek, szállások és utasbiztosítások széles választékával is rendelkezünk! A honlapunkon található utazáskeresőben megbízható partnereink több száz ajánlata, naponta frissülő árai láthatóak, de további, személyre szabott részletes ajánlatot készítünk irodánkban! Előfoglalási akciók, last minute akciók!

Baráti társaságoknak, céges tanulmányutaknak több évtizedes tapasztalattal állítunk össze egyedi igényeknek megfelelő programokat bel- és külföldön egyaránt, így csoportos érdeklődésével is bátran keresse irodánkat, egyedi árajánlatot biztosítunk!
 

Szeretettel várjuk, legyen Ön is az útitársunk 2018-ban!

Jakab Péter


Katalógusunk